Selecteer een pagina

De geboorte

 

Minturn kwam in februari 2013 ter wereld in Amsterdam met mij, Stephanie Scholte, als hyperblije moeder. Tijdens mijn Master Corporate Communication aan de UvA ging mijn interesse veel uit naar consumentengedrag en de manieren waarop bedrijven op inspirerende en interactieve wijze hun verhalen vertellen. And so it happened, kreeg ik aan het einde van mijn studie ik een aantal opdrachtjes op het gebied van social media en online marketing in mijn schoot geworpen. Toen ik eenmaal afstudeerde, lag de volgende stap voor de hand (al zag ik dat zelf niet direct) en startte ik mijn eigen bedrijf Minturn. Inmiddels werken we met vast team van specialisten aan kleine en grote projecten met een uiteenlopende verscheidenheid aan klanten. De diversiteit, de leercurve en de mooie mensen die we leren kennen, maken dit werk nog steeds tot de allermooiste ‘baan’.

De naam

Als je Minturn in Google typt, schijnt het een klein stadje in Colorado te zijn, maar onze naam heeft een heel andere oorsprong. Minturn is de tweede naam van Edie Sedgwick, beter bekend als de muze van Andy Warhol. Naast actrice en fotomodel, was zij in de jaren ‘60 een stijlicoon die met haar eigenheid veel invloed had op de laatste trends. Ondanks de moeilijkheden in haar leven had Edie veel lef en een ongekende creativiteit. Zij vormt een grote inspiratiebron, waardoor ik niet lang na hoefde te denken over de naam van mijn bedrijf. Ons logo verwijst inmiddels niet meer naar Edie, maar de naam blijft!

Minturn WhatsApp
Minturn WhatsApp

Deze website maakt gebruik van functionele, tracking en analytische cookies. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring